Loodgieter Arnhem Nodig?

Ropa: allround loodgieter en installatiebedrijf Arnhem

Ropa bestaat al meer dan 20 jaar en biedt met jonge vakmensen goede service aan particulieren en bedrijven in en rondom Arnhem. Als loodgieter Arnhem worden wij veel gebeld en wij lossen alle voorkomende problemen in en rond het huis snel en voordelig op. Maar ook voor herstel-, renovatie en nieuw loodgieterswerk, bent u voor ons aan het juiste adres.

Logo Ropa

De allround loodgieter Arnhem die u zoekt

Wij verzorgen voor voorkomende werkzaamheden op het gebied van:

  • CV installatie
  • CV onderhoud
  • Dakbedekking
  • Kleine reparaties
  • Opstoppingen
  • Leidingwerk

Service en garantie beiden wij graag aan, want wij onderscheiden ons met een hoge kwaliteit en lange levensduur van onze werkzaamheden en materialen.

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader

CV Ketels tegen inkoopprijzen

Ook wat betreft de aanschaf van een nieuwe ketel hoeft u niet verder te zoeken. Want wij leveren namelijk diverse HR Ketels tegen inkoopprijzen. Dus te veel voor uw ketel betaalt u sowieso niet. Daarnaast bieden wij onze werkzaamheden aan in pakketten, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Als loodgieter Arnhem onderscheiden wij ons dus ook met een transparante en gemakkelijke dienstverlening!

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons op 026-3392300

Wij willen u graag als klant en bieden u service zoals het hoort bij ons in Arnhem! Als u op zoek bent naar een loodgieter in Arnhem, willen wij u graag van dienst zijn. Bel ons 026-3392300 voor gratis advies of voor een offerte!