Dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Nieuwe dakbedekking die er jaren tegenaan kan

Al jarenlang is Installatiebedrijf ROPA uw betrouwbare partner, voor als u uw dak wilt laten voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking.

Hierbij werken wij uitsluitend met materiaal van A-merken. Dat biedt u als klant zekerheid en garantie. De unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking zijn al jaren bekend. Daardoor is het materiaal erg geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumen vaak een goede oplossing. Bitumineuze dakbedekking wordt met een brander aangebracht.

bitumen dakbedekking

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader
EPDM Dakbedekking

EPDM Dakbedekking

In de dakdekkerswereld is de laatste jaren veel veranderd. Men wil steeds meer toe naar een werkwijze zonder gasbrander. Op deze ontwikkeling spelen wij in door EPDM (rubber) dakbedekking toe te passen.

EPDM dakbedekkingsmateriaal wordt volledig koud verwerkt. Het wordt in zijn geheel gelijmd, met ballast of mechanisch bevestigd. Er is dus geen geen brandgevaar op het dak. EPDM wordt sinds midden jaren zestig toegepast als dakbedekking en is vrijwel onderhoudsvrij. Het gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is op volledig milieuvriendelijke wijze recycleerbaar. Met EPDM kiest u ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk product wat zelfs langer meegaat dan een bitumen dak.

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met de geschikte keuze.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek naar 026-3392300 of mail naar info@ropa-oosterbeek.nl. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier of bel met terug formulier voor een offerte voor dakbedekking.