Dakbedekking

Bitumen

dakrollenAl jarenlang is Installatiebedrijf ROPA uw betrouwbare partner, voor als u uw dak wilt laten voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking.

Hierbij werken wij uitsluitend met materiaal van A-merken. Dat biedt u als klant zekerheid en garantie. De unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking zijn al jaren bekend. Daardoor is het materiaal erg geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumen vaak een goede oplossing. Bitumineuze dakbedekking wordt met een brander aangebracht.

EPDM

EPDM DakbedekkingIn de dakdekkerswereld is de laatste jaren veel veranderd. Men wil steeds meer toe naar een werkwijze zonder gasbrander. Op deze ontwikkeling spelen wij in door EPDM (rubber) dakbedekking toe te passen.

EPDM dakbedekkingsmateriaal wordt volledig koud verwerkt. Het wordt in zijn geheel gelijmd, met ballast of mechanisch bevestigd. Er is dus geen geen brandgevaar op het dak. EPDM wordt sinds midden jaren zestig toegepast als dakbedekking en is vrijwel onderhoudsvrij. Het gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is op volledig milieuvriendelijke wijze recycleerbaar. Met EPDM kiest u ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk product wat zelfs langer meegaat dan een bitumen dak.

Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte.