Water ontharden

Kalkprobleem

Ons standaard leidingwater bevat in heel veel gebieden een hoge concentratie kalk.
Kalk is een steensoort afkomstig uit ons grondwater. Zodra de kalkdeeltjes opdrogen, wordt het een vaste stof en hecht het zich muurvast op sanitair en in waterverbruikende apparatuur.

Kalkraan

De ergerlijke gevolgen

Uw sanitair in badkamer, keuken en toilet hebben hieronder te lijden en dienen met regelmaat ontkalkt te worden. Vervuiling, verkorte levensduur, ergernis en schade door agressieve schoonmaakmiddelen zijn het gevolg. Ook uw huishoudelijke apparatuur zoals was- en vaatwasmachine, CV-ketel, heetwaterkraan en stoomoven ondervinden ergerlijke hinder van deze kalkaanslag. Een verhoogd chemie- en energieverbruik, verminderde werking en verkorte levensduur treden op. Maar ook eczeem is een vaak voorkomend iets bij hard water. Wist u dat veel witgoed fabrikanten geen garantie geven op de apparatuur indien de hardheid boven de 8dH is?

aquastar

De oplossing

ROPA levert de oplossing voor uw kalkprobleem.
De AquaStar® waterontharder ontkalkt en zorgt continu voor heerlijk zacht water.
Uw voordelen zijn legio.

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader

Het verlengt de levensduur

Sanitair: zacht water voorkomt schadelijke kalkaanslag in en op uw sanitair en verlengt de levensduur. Uw sanitair blijft schoner en hoeft minder vaak en minder intensief gereinigd te worden. Agressieve ontkalkingsmiddelen (die uw sanitair en huid aantasten) zijn overbodig. Huishoudelijke apparatuur en machines: onderdelen zoals verhittingselementen in uw was- en vaatwasapparatuur, afsluiters en sensoren zijn niet meer onderhevig aan extreme slijtage door kalkaanslag en hebben een efficiënte werking.

Het bespaart u kosten.

Energie: kalkloze verhittingselementen hebben een lager energieverbruik.
Chemie: wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen zijn in een sterk verlaagde dosering te gebruiken. Ontkalkingsmiddelen zijn volledig overbodig.
Arbeid: kalkloos sanitair, apparatuur en machines hoeven minder vaak gereinigd en minder intensief onderhouden te worden.

Aquastar

Binnenkort plaatsen wij hier een filmpje met een demonstratie.

Het verlaagt uw gebruikskosten

Zacht water voorkomt reparatie- en onderhoudskosten als gevolg van kalkafzetting aan uw sanitair, huishoudelijke apparatuur en machines. Onnodige en ergerlijke defecten – met hoge reparatiekosten als gevolg – worden voorkomen.

Het verbetert het eindresultaat

Kalkloze onderdelen in uw apparatuur en machines hebben een hogere efficiëntie en leveren een voordeliger en beter eindresultaat op.

Algemeen

Zacht water smaakt heerlijk en is gezond. Het is een goede basis voor een lekker kopje koffie of thee, zonder vliesje en aanslag in uw kopje. Zacht water gaat huid- uitdroging en huidirritaties tegen en geeft een heerlijk zachte huid. Zacht water voorkomt veel onnodige ergernis en levert een groot financieel voordeel op.

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met de geschikte keuze.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek naar 026-3392300 of mail naar info@ropa-oosterbeek.nl. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier of bel met terug formulier voor een offerte voor dakbedekking.