CV Ketel Installatie

CV Ketel installatie

Een behaaglijk huis en warm water uit de kraan?

Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het komt de laatste jaren steeds vaker voor dat de CV-ketels worden aangekocht bij winkels of internetwinkels. Deze winkels en/of internetwinkels hebben als doel “verkoop” en de installatie van deze ketels wordt dan uit handen gegeven aan… meestal geen gecertificeerde installateurs.

Ook wordt het steeds vaker onderschat en als een klusje gezien. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw gezondheid en veiligheid i.v.m. koolmonoxidegevaar.

Kies daarom altijd voor een gecertificeerde CV ketel installateur. Wilt u een CV ketel profesioneel en veilig laten installeren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf ROPA.

P.S. Wist u dat u sinds 1 april 2023 wettelijk strafbaar bent als u geen gecertificeerde installateur in handen neemt?

SEO 01 90

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader
SEO 02 90

CV Ketels van Vaillant

Wij helpen u graag met de geschikte keuze.

ROPA heeft er zelf voor gekozen om als hoofdmerk Vaillant te kiezen. Deze keuze hebben wij gemaakt vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding, de mogelijkheid tot verlengde garantie (tot 12 jaar totaal) en daarbij komen de cv ketels ook nog eens uit de bus als beste koop bij de consumentenbond.

Natuurlijk leveren wij ook andere merken, maar met Vaillant kunnen wij u extra comfort bieden door bijvoorbeeld standaard 5 jaar garantie op de onderdelen die verlengd kan worden tot zelfs 12 jaar. En alles wordt tot in de puntjes voor u ingesteld (inclusief de klokthermostaat).

 • Hr-ketels met de hoogste rendementen
 • Door en door betrouwbare techniek
 • Groot comfort in verwarming en warm water – Van comfortklassen CW 3 tot maar liefst CW 6
 • Thermostaten met stijlvol bedieningsgemak
 • Heeft zich al in miljoenen huizen bewezen

Wilt u weten welke ketel het best bij u past? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar meer?

Installatiebedrijf ROPA staat voor u klaar

Neem contact op met Installatiebedrijf ROPA voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte voor cv ketel installatie of onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in CV ketels en warmtepompen, maar ook aanverwante klussen zijn mogelijk. Onze monteurs zijn naast hun specialisatie in verwarming algemeen opgeleid als loodgieters.

De Vaillant 1 heeft deze eigenschappen

 • a
 • b
 • c
 • d

De Vaillant 1 heeft deze eigenschappen

 • a
 • b
 • c
 • d

Wat als uw cv ketel stuk gaat?

Waarom u een CV ketel wil laten installeren door een gecertificeerd installateur

Heeft u wel eens gedacht aan de gevolgen wanneer u goedkoop een ketel aanschaft online? Vergoedt uw verzekering de schade als uw ketel niet door een erkend installatiebedrijf is geplaatst? Waar kunt u terecht voor fabrieksgarantie? Heeft uw “klusjesman” de benodigde materialen in huis om uw ketel in geval van storing weer snel aan de praat te krijgen? Dit zijn een paar dingen waar men niet snel bij stil staat, maar achteraf horen wij vaak: “Als ik dat geweten had, dan… ”

Een groot deel van onze werkzaamheden bedraagt het plaatsen en onderhoud van CV-ketels en warmtepompen. Of het nu om het vervangen van een gevelkachel gaat of het plaatsen en installeren van een grote cascade opstelling, ROPA weet er raad mee.

Waar moet ik op letten bij installatie?

Laat u adviseren door onze installateur

Kiest u voor CV ketel installatie door Installatiebedrijf ROPA? Dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek en offerte op maat. Hierbij nemen we samen door hoeveel capaciteit uw CV ketel nodig heeft, welke prijsklasse bij u past en welke slimme technieken kunnen helpen uw woning of kantoorruimte goed en voordelig te verwarmen.