Over ons

Installatiebedrijf ROPA

Een behaaglijk warm huis en warm water uit de kraan?

Installatiebedrijf ROPA is een no-nonsense bedrijf. Onze doelstelling is dan ook kort maar krachtig: wij willen kwaliteit leveren. Enerzijds door ons verantwoordelijkheidsgevoel voor een goed eindresultaat en anderzijds door onze kennis en ervaring. Een eerlijk advies is belangrijk in onze optiek. Wij durven ook gewoon nee te zeggen als wij denken dat wij niet de juiste partij zijn. Installatiebedrijf ROPA is dan ook een meedenkend installateur met een laagdrempelig karakter. Installatiebedrijf Ropa is uw allround-partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud. Binnen dit traject zijn en blijven wij uw aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie gedurende het gehele proces.

installatiebedrijf ropa kantoor
SEO 02 90

Al ruim 30 jaar vakmanschap

Gespecialiseerd in CV ketels en warmtepompen

De geschiedenis van Installatiebedrijf ROPA gaat terug tot 1993.
Vader en zoon (Rob en Pascal) begonnen als klein allround loodgietersbedrijf vanuit een slaapkamertje in Arnhem. Dit groeide langzaam maar zeker door, en inmiddels zitten wij al weer 20 jaar in Oosterbeek. Inmiddels heeft Pascal het bedrijf sinds 2018 volledig overgenomen, en is het bedrijf zich meer en meer aan het specialiseren in de nieuwe technieken van CV-ketels en warmtepompen. Onze medewerkers scholen regelmatig bij om steeds weer op de hoogte te zijn van de laatste technieken en certificeringen.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag met de geschikte keuze.

Neem contact op met Installatiebedrijf ROPA voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte voor installatie of onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in CV ketels en warmtepompen, maar ook aanverwante klussen zijn mogelijk. Onze monteurs zijn naast hun specialisatie in verwarming algemeen opgeleid als loodgieters.

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader

Keurmerken & certificaten