Onze diensten

Installatietechniek is een veelomvattend begrip. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld niet alleen de installatie van gas en water, maar zijn wij ook het juiste adres voor sanitair, verwarmingsinstallaties, onderhoud, dakbedekking en koper/zinkwerken. Tevens verzorgen wij onderhoud en reparaties voor alle gas- water- en verwarmingsinstallaties. Dit doen wij zowel incidenteel als op preventieve basis. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Installatiebedrijf Ropa is tevens het juiste adres voor uw nieuwe badkamer en/of toiletruimte. Niet alleen installatietechnisch, maar ook de plaatsing van het sanitair en de volledige afwerking, zoals tegelwerk en voegen. Dit kan bij nieuwbouw en renovatie. We kunnen i.s.m. een van de groothandels een enorm assortiment sanitair leveren. Ook kunt u op afpraak de showroom bezichtigen.

Onze diensten

Wat zeggen onze klanten

Installatiebedrijf Ropa
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Gerda MessingGerda Messing
17:30 30 Jun 23
Jos JansenJos Jansen
22:49 18 Mar 23
Zoals altijd op en top prima service
Martijn MuddeMartijn Mudde
17:17 09 Dec 21
Zeer prettig geholpen met een lekkage aan onze CV-ketel. Prettig contact.
Sven van HarberdenSven van Harberden
16:16 07 Sep 20
Zeer goed en deskundig geholpen door ROPA. Pascal is een praktische vakman die weet wat hij doet en continu meedenkt en goed advies geeft. Het contact verliep vlot en makkelijk. Absolute aanrader dus en erg blij met de geleverde service.
Franklin StoopsFranklin Stoops
09:46 15 Sep 18
Paul De VriesPaul De Vries
15:34 05 Aug 18
js_loader

Ropa werkt onder andere samen met:

pliegerLogo RensaWASOLogo Bouwmaat

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met de geschikte keuze.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek naar 026-3392300 of mail naar info@ropa-oosterbeek.nl. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier of bel met terug formulier voor een offerte voor dakbedekking.