Verwarming

Een behaaglijk huis en warm water uit de kraan?

ecotecproDat hoeft niet altijd zo te zijn. Het komt de laatste jaren steeds vaker voor dat de CV-ketels worden aangekocht bij winkels of internetwinkels. Deze winkels en/of internetwinkels hebben als doel “verkoop” en de installatie van deze ketels wordt dan uit handen gegeven aan… meestal geen installateurs. Ook wordt het steeds vaker onderschat en als een klusje gezien.

Maar heeft u wel eens gedacht aan de gevolgen?

Vergoedt uw verzekering de schade als uw ketel niet door een erkend installatiebedrijf is geplaatst? Waar kunt u terecht voor fabrieksgarantie? Heeft uw “klusjesman” de benodigde materialen in huis om uw ketel in geval van storing weer snel aan de praat te krijgen? Dit zijn een paar dingen waar men niet snel bij stil staat, maar achteraf horen wij vaak: “Als ik dat geweten had, dan… ”

Een groot deel van onze werkzaamheden bedraagt het plaatsen en onderhoud van CV-ketels en warmtepompen. Of het nu om het vervangen van een gevelkachel gaat of het plaatsen en installeren van een grote cascade opstelling, ROPA weet er raad mee.

ROPA heeft er zelf voor gekozen om als hoofdmerk Vaillant te kiezen. Deze keuze hebben wij gemaakt vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding, de mogelijkheid tot verlengde garantie (tot 12 jaar totaal) en daarbij komen de ketels ook nog eens uit de bus als beste koop bij de consumentenbond.

Natuurlijk leveren wij ook andere merken, maar met Vaillant kunnen wij u extra comfort bieden door bijvoorbeeld standaard 5 jaar garantie op de onderdelen die verlengd kan worden tot zelfs 12 jaa. En alles wordt tot in de puntjes voor u ingesteld (inclusief de klokthermostaat).

 

Waarom Vaillant?

Basis CMYK

  • Hr-ketels met de hoogste rendementen
  • Door en door betrouwbare techniek
  • Groot comfort in verwarming en warm water – Van comfortklassen CW 3 tot maar liefst CW 6
  • Thermostaten met stijlvol bedieningsgemak
  • Heeft zich al in miljoenen huizen bewezen

Wilt u weten welke ketel het best bij u past? Klik dan op de onderstaande knop.

cvketelkiezer2